Pogosta vprašanja

Kdaj bo moje naročilo izdelano?
Za izdelavo naročila potrebujemo 2–5 delovnih dni.


Kako lahko plačam?

V spletni trgovini sprejemamo plačila po elektronskem bančnem sistemu PayPal. Možno je tudi plačilo po predračunu ali po povzetju (kupec plača stroške poštne storitve).


Kako lahko obesim svojo sliko na lesu?
Vse lesene plošče imajo na zadnji strani režo za obešanje slik na steno.

ajhni formati lesenih plošč (6,2 x 9 cm in 4,3 x 6,2 cm) imajo na hrbtni strani režo za obešanje in majhen dodatni magnet, s pomočjo katerega slika lahko obvisi na hladilniku ali kovinski plošči.


Katere vrste lesa so na voljo?
Trenutno ponujamo samo vezane plošče topola, vendar lahko potiskamo katero koli vrsto lesa. Če želite izdelek po vaši meri, nam pošljite sporočilo po kontaktnem obrazcu.


Ali imate darilne kartice?
Da, v spletni trgovini ponujamo darilno kartico po vaši izbiri.


Rabim izdelavo izdelka – takoj! Kako mi lahko pomagate?
Nudimo tudi hitrejšo možnost izdelave vseh ponujenih odtisov. Vendar vam zaračunamo doplačilo, ki je odvisno od količine in zahtevnosti izdelkov.
Obrnite se na nas s svojimi časovnimi zahtevami in takoj bomo začeli naročilo!


Katere datoteke lahko oddam za tisk?

Na spletni strani sprejemamo samo 3 osnovne tipe slik s končnicami .jpg, .png in .pdf. Umetniška dela v drugih oblikah, kot so Photoshop in Illustrator, se lahko uporabljajo za izdelavo, vendar jih morate pred oddajo najprej izvoziti v dokument pdf. Če boste naročili tudi grafično oblikovanje, nam potrebne datoteke pošljite po e-pošti info@sendimagegetart.com.

Kakšne so meje tiskovne površine?
Lahko potiskamo različne materiale, velike največ 300 x 420 mm in vse manjše dimenzije znotraj tega okvira. Material je lahko visok do 15 cm.